Institut Nòrdic on Espanjan ainoa pohjoismaisiin kieliin erikoistunut kielikoulu. Tunnemme oppilaamme ja osaamme antaa heille parhaan mahdollisen opetuksen 35-vuoden kokemuksen turvin.

Ruotsin, norjan, tanskan, suomen ja islannin opetus.

Institut Nòrdicissa on joka vuosi lukuisia kursseja kaikilla oppimistasoilla alkeistasolta aina C1-tasoon saakka. Järjestämme oppivuoden kestäviä kursseja, puoli-intensiivisiä kursseja ja kuukauden mittaisia intensiivisiä kesäkursseja, ja myös sekä luokassa että verkossa tapahtuvaa yksityisopetusta. Ilmoittautuminen kursseille on aina avoinna.

Kurssit yrityksille ja eri ammattiryhmille

Espanjalaisten sairaanhoitajien, lääkärien, insinöörien tai muiden ammattiryhmien menestyminen ruotsalaisessa, norjalaisessa, tanskalaisessa, suomalaisessa tai islantilaisessa työelämässä onnistuu huomattavasti paremmin, jos kielitaito on hyvä. Institut Nòrdicin ammattitaidon avulla oppiminen on helpompaa, koska osaamme ohjata oppilaitamme juuri oikealla tavalla parhaimpien kommunikointitaitojen saavuttamiseksi. Yrityksille järjestämme in-company-opetusta.

Institut Nòrdic, virallinen kielikoe Swedex

Swedex on Folkuniversitetin järjestämä ja Svenska Institutetin hyväksymä kansainvälinen ja virallinen kielikoe. Swedex akkreditoi ruotsia toisena kielenä puhuvien kielitaidon. Institut Nòrdic on ainoa virallinen Swedex-koepaikka Barcelonassa. Meillä on vankka kokemus kielikokeeseen valmentamisessa.

Miksi opiskella pohjoismaisia kieliä?

Elämänlaatu on erinomainen sekä ruotsissa, suomessa, norjassa, tanskassa että islannissa. Pohjoismaiden työelämä, opiskelumahdollisuudet ja perhe-elämä houkuttelevat yhä enemmän espanjalaisia opiskelemaan pohjoismaisia kieliä ja tuntemaan pohjoismaiden kulttuureja. Oppilaamme ovat varmoja siitä, että pohjoismaisten kielten osaaminen avaa monia ovia pohjoismaissa sekä myös Espanjassa, sillä pohjoismaisen kielen osaaminen tuo mihin tahansa ansioluetteloon positiivisen lisän. Vastaaminen kysymykseen, miksi opiskelet pohjoismaista kieltä, on oikein mukavaa.

Tiimi

Institut Nòrdicin opettajilla on vankka kokemus pohjoismaisten kielten opettamisesta katalaania ja espanjaa äidinkielenään puhuville. Kaikki opettajat ovat natiiveja ja heillä on yliopistotutkinto. Tiimissämme on ruotsin, norjan, tanskan, suomen ja islannin opettajia.

Työpaikat

Haluamme Institut Nòrdiciin hyviä opettajia. Jos sinulla on kokemusta vähintään yhden pohjoismaisen kielen opettamisesta ja haluat työskennellä Barcelonassa, voit lähettää työhakemuksen osoitteeseen info@institutnordic.com